Ököllel ütötte a kalauzt a jegy nélkül vonatozó szegedi "fiatal"

Érvényes menetjegy nélkül utazott az a szegedi férfi, aki több alkalommal megütötte egy menetrend szerint közlekedő vonat jegykezelőjét. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Szeged-Budapest között közlekedő járaton a vezető jegyvizsgáló leszállásra szólított fel két menetjegy nélkül utazó "fiatalt" 2016. április 6-án, 12 óra 15 perc körül. A vonat az ellenőrzés idején a kisteleki vasútállomáson várakozott.

A jegyvizsgáló kérésének egyikőjük eleget tett, a másik férfi a vonaton maradt. A 20 éves szegedi lakos a többszöri felszólítást sérelmezte, végül vita alakult ki az ellenőr és az utas között. A "fiatal" a dulakodás közben két alkalommal ököllel megütötte a jegykezelőt, aki a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök a férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a Kisteleki Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »