Ökölharc Nagyszőlősön (Videó)

A biztonsági kamera rögzítette az esetet.

Június 17-én kijevi idő szerint körülbelül 11 órakor Nagyszőlősön, a Kopanyszka és a Komunalyna utcák kereszteződésein egy Daewoo utolért egy fekete, orosz rendszámmal rendelkező BMW márkájú személygépkocsit. A Daewoo sofőrje elindult a BMW-hez, az egyik utasnak köszönhető, hogy ekkor még nem alakult ki konfliktus. A BMW távozott, a Daewoo négy utasa vitatkozni kezdett egymással. Később ökölharc alakult ki, melynek következtében az egyik személyt kórházba szállították – adta hírül a Holosz Karpat.

A rendőrök utolérték az ökölharc legaktívabb résztvevőit, s két férfit őrizetbe vettek. Az ügyben büntetőeljárást indítottak, tart a vizsgálat – mondta Viktor Rebrej, a nagyszőlősi rendőrség vezetője.

A nagyszőlősi rendőrség vezetője megjegyezte, hogy sok szemtanú nem akart nyilatkozni az esetről. Másfelől, néhány internetes kiadvány szerint a rendőrség sem reagált elég gyorsan.

Az esetről készült felvételt itt tekintheti meg.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›NagyszőlősCímkék: verekedés, Nagyszőlős, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »