Obamát okolják a rendőrök elleni néger támadásokért

William Johnson, az amerikai rendőrszervezetek szövetségének vezetője szerint az Egyesült Államokban „háború folyik a rendőrök ellen”, és ezért ő Barack Obama elnököt okolja több republikánus politikushoz hasonlóan. Szerinte a szövetségi szervek és minisztériumok – kivált az igazságügyi tárca – mindig enyhíteni akarják az etnikai feszültségeket, kisebbítik a négerek által elkövetett erőszakos bűncselekmények jelentőségét.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

William Johnson a Fox televízió egyik műsorában hosszasan fejtegette, hogy miben tartja felelősnek az Obama-kormányzatot.

Eddig soha nem ítélték el a „Fekete életek számítanak” nevű civil mozgalmat, amely nyíltan rendőrök megtámadására és megölésére szólít fel, és közben az ország gondjaiért a rendőrséget hibáztatja. Johnson szerint ez is hozzájárult ahhoz, hogy olyan légkör alakuljon ki, amelyben megtörténhetett a dallasi tragédia.

Arkansas állam volt kormányzója, Mike Huckabee – szintén a Fox televízióban – arról beszélt, hogy a dallasi vérengzés másnapján szívesebben hallott volna Obamától olyan beszédet, amilyet Ronald Reagan elnök mondott a Challenger katasztrófája után 1986-ban.

„Az elnöknek olyan beszédet kellene mondania, amelyben arra emlékeztet, ami összeköt, és nem elválaszt bennünket” – fogalmazott Huckabee.

Newt Gingrich, a képviselőház volt republikánus elnöke, akit gyakran emlegetnek Donald Trump lehetséges alelnökjelöltjeként, arról beszélt, hogy Obama kudarcot vallott az ország egyesítésében.

„Az elmúlt napok szörnyűségesek voltak Amerika számára, és ennek végre rá kell ébresztenie bennünket arra, hogy valami mélységesen elhibázott és rossz ebben az országban. Tisztességes és nyílt párbeszédre van szükség, vagy a dolgok még rosszabbra fordulnak” – hangsúlyozta Gingrich.

mti


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »