Obama beismerte: nemcsak a négereket és a zsidókat szereti, de meggyőződéses feminista is

Barack Obama elnök feministának tartja magát, legalábbis ez derül ki egy női magazinnak írt cikkéből.

Obama elnök nem is cikket, hanem miniesszét írt a Glamour című magazinnak. Mondandójának lényege: ő magát feministának tartja, a női jogok elkötelezett harcosának, és szerinte "abszolút" a férfiak kötelessége, hogy harcoljanak a nők hátrányos megkülönböztetése ellen.

Az elnök a többi között leszögezi, hogy életében a főszerepet nők játszották. Obamát ugyanis az édesanyja egyedül nevelte, és serdülőkorának éveit pedig jobbára az anyai nagymamájánál töltötte. Külön csodálattal adózik Obama a hitvesének, Michelle-nek, aki szerinte rendkívül sok áldozatot hozott, mert a gyermeknevelés minden gondja szinte egyedül reá hárult. Szeretettel ír a lányairól, s mint megállapítja: az a jó a Fehér Házban, hogy egyetlen percnyire esik az otthona az Ovális Irodától, azaz a hivatalától, s így közelről szemlélheti leányai felcseperedését.

Az elnök kitér arra is, hogy az idei választás történelmi jelentőségű: az egyik nagy párt elnökjelöltje ugyanis nő. S történik ez az Egyesült Államok alapítása óta eltelt 240 évben először, és csaknem száz évvel azt követően, hogy az amerikai nők szavazati jogot kaptak. "Teljesen mindegy, hogy kinek milyen a politikai beállítottsága – írja Obama – ez történelmi pillanat."

Az elnök azzal zárja negédes propagandáját, hogy a XXI. század feminizmusának lényege úgy fogalmazható meg: mindenkit még szabadabbá tesz az egyenjogúság eszméje.

(MTI)

Egyenjogúság alatt valójában ezt értik:

Feminista vallásgyalázás Budapesten – a magzatgyilkosságokért Lendvai Ildikóval

Transzneműség, genderelmélet – napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia

Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (I. rész) – Aberráltak, férfigyűlölők és a család ellenségei

Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (II. rész) – Femen, Pussy Riot és a nők elárulása


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »