Nyolcszor szúrta mellkason főnökét egy férfi az E.ON győri telephelyén, majd kiesett az iroda ablakán

/Bővített hír/

Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt – tájékoztatta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t.

Oláh Attila csütörtökön elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, hogy egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Dulakodásuk során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az iroda ablakán és meghalt.

Hírdetés

A főnököt kereste

A Kisalföld úgy tudja, hogy az elkövetőnek az elsődleges célpontja nem a sértett volt, hanem egy magasabb szinten lévő főnöke. Az 43 éves áldozat a helyettese, de őt találta meg az elkövető.

Az E.ON telephelyén, ahol az eset is történt, 2-3 emeletes épületek vannak. Az elkövető is nagyjából ilyen magasságból zuhant ki. Egyelőre vizsgálják annak a kérdését is, hogy nem öngyilkossági szándék vezérelhette-e. Mivel azonnal életét vesztette, nyilván sokakban felmerülhet, hogy ilyen magasságból ez hogyan következhetett be. A rendőrségi tapasztalatok épp azt mondják, hogy egy adott magasság alatt minél kisebbet zuhan egy ember, annál nagyobb eséllyel fogja életét veszteni, mert nincs zuhanási idő és magasság ahhoz, hogy a teste úgy forduljon ki, hogy ne élettel összeegyezhetetlen sérülést – például fejsérülést – szenvedjen, írja a megyei lap.

(MTI – Kisalföld nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »