Nyolc pontban a hülyeségről

Nyolc pontban a hülyeségről

Liberálisaink továbbra sem értik, hogy pontosan mi is történik. A liberális jogvédők mindenkiért aggódnak, csak a többségi társadalom tagjaiért nem.

Mindenkinek van legalább egy olyan kevésbé jó képességekkel megáldott ismerőse, akinek mindig mindenről ugyanaz jut eszébe. Ebbe a hibába esik a Gyűlölet-bűncselekmények Elleni Munkacsoport nevű liberális jogvédő szerveződés is, amikor sokadszorra riogat az elnyomó többségi társadalom rémképével.

Nem hiába, vannak emberek, akik nem értik az idők szavát. Azt, hogy pontosan milyen események is zajlanak körülöttük. Ezúttal nem más, mint a hazai jogvédelem zászlóshajója, az igazság és liberális független értékek felkent bajnokaiból álló munkacsoport esett a jó öreg hibába. Az olyan régről ismert szervezetek alkotta munkacsoport – mint a Helsinki Bizottság, az Amnesty vagy éppen a TASZ – minden bokorban elnyomó, fehér, rasszista-soviniszta férfiakat sejt.

Csináld magad plakátjuk segítségével mi is felcsaphatunk gyűlölet-bűncselekmény-vadásznak. Így rakva helyre azokat, akik naphosszat nem tesznek semmi egyebet, mint a kisebbségeket – tehát példáik alapján a zsidókat, muszlimokat, melegeket, cigányokat – vegzálják.

A TASZ jogvédőinek ingerküszöbét minden jel szerint nem lépte át sem a nizzai-, sem az utóbbi egy hét során elkövetett négy németországi támadás. Ugyanis nyolc pontjuk alapján még mindig egy elnyomó többségi társadalomban látják a veszélyt az erőszakos, iszlamista kisebbség helyett.

(Kép forrása: itt)

Ahelyett, hogy rájönnének saját elméleti keretük korlátaira – értsd, minden pont tökéletesen ráillik a muszlim vallású dzsihadisták által elkövetett cselekményekre – inkább továbbra is a többség bűntudatára hajtanak. Jótékonyan megfeledkezve arról, hogy bizony európai, fehér, keresztény, egészséges emberként is könnyen gyűlölet-bűncselekmény áldozataivá válhatunk.

A teljesség igénye nélkül illusztráljuk egy pár – való életből vett – példával jogvédőink rövidke jótanácsait:

2. pont: „Az elkövető előítéletes indítékára következtethetsz például abból, ha a bűncselekmény elkövetésekor az áldozat hovatartozására utaló megjegyzéseket tesz”

Például: Ha Allah Akbar kiáltást követően áldozatait kafirnak nevezi (arab: hitetlen).

3. pont: „Az elkövető előítéletes indítékára következtethetsz például abból, ha a bűncselekmény elkövetésekor (…) az elkövető nem ugyanahhoz a társadalmi csoporthoz tartozik, mint a sértett”

Például: Egy hónapokkal ezelőtt Európába érkezett migráns robbantja fel magát helyiek gyűrűjében.

4. pont: „Sokszor az áldozat megjelenéséből gondolja az elkövető, hogy a kiszemelt személy az általa lenézett csoport tagja”

Péládul: Az elkövető késsel ront áldozataira, mivel azok szerinte „túlságosan lengén öltözöttek”.

5. pont: „Az elkövető szélsőséges internetes oldalakat látogat, ilyen könyveket, illetve zenéket hallgat”

Például: Útjuk során elhagyott telefonjaikban háborús bűncselekmények elkövetésére utaló képek, tartalmak vannak, vagy előszeretettel olvasnak iskolai lövöldözésekről.

6. pont: „A támadást sokszor szélsőséges szervezetek tagjai követik el. Ezért nagyon fontos, hogy jól figyeld meg az elkövetők ruházatát, (…) hogy milyen szimbólumokat használnak”

Például: Házilag készített iszlamista lobogó, esetleg bombamellény.

7. pont: „A bűncselekmények szimbolikus helyszínéből vagy időpontjából is következtethetsz az elkövető indítékára”

Például: Az elkövető teherautóval hajt a nemzeti ünnepre összegyűlt tömegbe.

8. pont: „A gyűlölet bűncselekmények gyakran a nagy nyilvánosság előtt zajlanak: a támadó(k) fényképeket, videót készítenek a bűncselekményről, ezeket az interneten is megosztják”

Például: Az elkövető egy videóban kést lóbálva fenyegeti az őt befogadókat, iszlamista propagandalapnak ad nagyinterjút vagy facebookon jelentkezik be gyilkosságai helyszínéről.

Történjék tehát bármi, úgy tűnik liberálisaink – összekarolva az európai elittel – továbbra sem értik, hogy pontosan mi is történik. A liberális jogvédők mindenkiért fennhangon aggódnak, csak a többségi társadalom tagjaiért nem.

Lelkük rajta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »