Nyilvános gyűjtés a rozsnyói kórház javára

Nyilvános gyűjtés a rozsnyói kórház javára

A gömörhorkai székhelyű HORKAI Polgári Társulás nyilvános gyűjtést szervez a rozsnyói Szent Borbála Kórház javára. A kezdeményezéshez csatlakozó adományozók új lélegeztetőgépek megvásárlásához járulnak hozzá.

Több mint egy éve élünk a félelem árnyékában és a COVID-19 elleni küzdelemben. Régiónkban egyre több embert és családot érint a koronavírus okozta megbetegedés és annak szövődményei – fogalmaz a civil szervezet a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

Mint hozzátették:

Hírdetés

„Ebben a nehéz helyzetben mindenki számára különösen fontosak a gyógyulást segítő eszközök. Nem tudhatjuk, mikor és melyikünknek lesz rá szüksége a kezelésünk során, vagy akár életünk megmentésénél. A kórház igazgatósága megerősítette, hogy az átmeneti enyhülés ellenére a lélegeztetőgépekre továbbra is nagy szükségük van” – jegyezték meg a közleményben.

A nyilvános gyűjtés a HORKAI transzparens számláján történik. Adományaikat, valamint a számla egyenlegét a következő oldalon figyelhetik. A gyűjtés honlapján további információkat olvashatnak.

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »