Nyerésre állnak a háttérhatalmi, liberális uszítók: Több ezer migráns perelte be Németországot

Inaktivitással vádolja több ezer migráns a német bevándorlásügyi hivatalt, ugyanis a felhalmozódott adminisztrációs hátralék miatt, várakozni kényszerültek a legálisan elbírált menekültkérelmeikre. A tömeges perhullám elindításának kapcsán felmerültek olyan információk is, miszerint bevándorláspárti civilszervezetek állnak a német állam ellen intézett jogi támadás mögött.

Magyar Menedék - Badiny

A hivatalos német becslések szerint mintegy másfél millió illegális határátlépő érkezett az országba, azonban a nem hivatalos statisztikák szerint ez a szám akár meghaladhatja a két milliót is. Továbbá mintegy hatszázezer migráns szándékosan elkerülte a hatósági regisztráló pontokat, így őket hivatalosan is elveszettnek minősítette a német bevándorlási hivatal. Ennek fényében a hatezer fős, restanciára panaszkodó migránsok száma teljesen inszignifikáns.

A bevándorlási hivatal közleménye szerint rendkívül kicsi annak az esélye, hogy a bíróság helyt fog adni ezeknek a panaszoknak. Ugyanakkor a migrációt ellenző kritikusok hangsúlyozták, amennyiben a német állam lazítana a menekültkérelmek elbírálási struktúráján, még inkább teret engedne az Iszlám Állam által küldött terroristák beszivárgásának.

(Focus)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »