Nulladik nap is lesz a bonchidai Electric Castle fesztiválon

Idén első ízben vehet részt a közönség az Electric Castle nulladik napján, július 13-án a fesztivál helyszínén – jelentették be a bonchidai elektronikus zenei rendezvénysorozat szervezői. 

ec64_b

Az Erdély Versailles-ának is nevezett Bánffy-kastélynál július 14. és 17. között tartandó fesztivál úgynevezett „tesztnapját” a szervezők maguknak tartották fenn az előző években. Idén azonban már a nulladik napon beindulnak a bulik mind a nyolc színpadon, így a fesztiválbérlettel rendelkezők beköltözhetnek a kempingbe, és elkezdhetik izzítani a hangulatot. Mind a nyolc színpadon fellépnek előadók ezen a napon: például koncertezik az elektronikus zene romániai „előfutára”, Rodion G.A., a francia Dirtyphonics, a Viţa de Vie, az A-C Leonte, Khaleea, a Technnibal şi Motiv.

Fesztiválbérletet 369 lejért lehet vásárolni május 19-éig, ezután csak napijegyeket, illetve kempingjegyet lehet váltani. Az idei Electric Castle-ön fellép többek közt az izlandi Sigur Rós, a Bring Me The Horizon, a Bastille, Paul Kalkbrenner, a RUSKO, a Dub Pistols, a Flux Pavilion, az Enter Shikari, a MATISYAHU, a Babylon Circus az amerikai zenei producer és énekes-dalszerző, Skrillex, a svéd énekes, dalszerző és rapper, Elliphant, a kanadai Venatian Snares és még sokan mások.

A szervezők korábban közölték, átalakítják a fesztivál struktúráját: a főszínpadot elköltöztetik korábbi helyéről, a Bánffy-kastély pedig „élő színpaddá” válik 3D-vetítésekkel, lézerfényekkel. Részletek az www.electriccastle.ro honlapon, valamint az esemény Facebook-oldalán találhatóak.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »