NSO: Hosszú Katinka és Shane Tusup is ott lesz Az Év Sportolója Gálán

NSO: Hosszú Katinka és Shane Tusup is ott lesz Az Év Sportolója Gálán

Hosszú Katinka és Shane Tusup is részt vesz csütörtök este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban – tudta meg a Nemzeti Sport.

A közelmúltban találgatások sora jelent meg a sajtóban Hosszú és Tusup házasságával kapcsolatban, amely állítólag válságba jutott. A házaspár Facebookon közzétett bejegyzésében úgy reagált: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzéseit minden csoportban megrendezik. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani. „Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – fűzték hozzá.

Hírdetés

http://mno.hu/

Mi is beszámoltunk róla, hogy a férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán, közülük fogják kihirdetni a győzteseket Az Év Sportolója Gálán. Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martín vagy Shane Tusup lesz.

Az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét múlt héten jelentették be, a sorrend 436 voks alapján alakult ki. A jelöltek teljes listáját itt találja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »