Növekedhet a pénzbírságok száma Ukrajnában

Jegor Stokalov ukrán ügyvéd a Főváros Hangja rádióállomás műsorában azt jósolta, hogy az emberi tényezők nélkül, a videokamerák segítségével több esetben rögzítik majd a közlekedési szabályok megsértését.

Ukrajnában a közlekedési szabálysértések száma meghaladja a határértéket – mondta el Arszen Avakov ukrán belügyminiszter a biztonsági kamerák tesztelési adataira hivatkozva. Emellett megjegyezte, hogy még a jelenlegi nem kritikus pénzbírságok mellett így is hatalmas a befizetett büntetések összege – írja a RIA Novoszyti.

Jegor Stokalov ukrán ügyvéd és jogvédő a Főváros Hangja rádióállomás műsorában azt jósolta, hogy a biztonsági kamerák használatának köszönhetően a közeljövőben növekedni fog a szabálysértések miatt befizetett pénzbírságok száma.

„Először is, meg szeretném jegyezni, hogy a kamera rögzíteni fogja a szabálysértéseket, nagy valószínűséggel egyfajta ostor lesz a szabálysértők számára, mert a kiírt bírságok száma jelentősen növekedni fog azért, mert nem lesz jelen az emberi tényező.”- mondta a szakértő.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: pénzbírság, közlekedési szabálysértés, szabálysértés, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »