Novák „tágabb körökben” beszélné ki a problémákat

Novák Előd szerint a Jobbik elnökségében a jövőben már nem lehet lefolytatni a vitákat, azonban a problémákat nem lehet a szőnyeg alá seperni, így a kibeszélésük megkerülhetetlen.

A jobbikos politikus a legújabb Facebook-bejegyzésében azt írta: már korábban kifejtette, hogy milyen komoly viták vezettek a pártelnöki vétóhoz, itt sokkal többről van szó, mint személyi kérdésekről, ezért cáfolatként legalább a belső fórumon mutatni kell néhány példát a valódi okokból.

Novák ma már úgy látja, hogy az elnökségben a jövőben nem lehet lefolytatni ezeket a „konstruktív vitákat”, s mivel a problémákat nem lehet a szőnyeg alá seperni, megkerülhetetlenné vált, hogy „tágabb körökben” beszéljék ki őket.

Mint ismert, Vona Gábor, a Jobbik elnöke április közepén jelentette be, hogy a jelenlegi alelnökök közül Novák Előd, Apáti István és Szávay István újrázását – elnöki jogkörével élve – nem támogatja a közelgő tisztújításon. Indokolása szerint vannak jobbak náluk, például olyan polgármesterek, akik már nyertek, és a mindennapokban is kormányoznak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »