Novák: Elképesztő színvonaltalanná válik a politika a Habony-művek szánalmas hazugságai miatt

Nem veszik a fáradságot, hogy a Jobbikról jogos kritikákat írjanak (pl. korábbi választási programok, ígéretek összevetését a jelenlegiekkel), inkább kitalálnak ilyen sületlenségeket. Hogy a Jobbik logójának tervezője-kitalálója ki volt, azt magunk sem tudjuk (még a párt élő lexikonjaként emlegetett Szabó Gábor pártigazgató sem, de hát mozgalmi múltunkban sokan maradtak névtelenségben).

Viszont már a párt elődszervezetének tekinthető Jobboldali Ifjúsági Közösség címere is lényegében ez volt, és mindig is úgy tekintettünk rá, hogy az egy kettőskereszt árbócon megfeszülő trikolór vitorlát jelképez.

(A pártban Martinez Gábor grafikusunk készítette el a logó vektorgrafikus formáját, s magam választottam hozzá a markáns Colossalis betűtípust, amely eddig még a néppártosodást is átvészelte.)

Hírdetés

A Vona Gábor által 2003 őszén írt – s általam a megjelentetés előtt “lektorált” – Alapító nyilatkozatunkban ötször hivatkoztunk a kereszténységre, többek közt a három tételmondat egyike is ez benne: “A Jobbik Magyarországért Mozgalom értékelvű, konzervatív, módszereiben radikális, nemzeti-keresztény párt.” Így muszlim gyökereket vizionálni gátlástalan hazugság.

Valós múltat, szebb jövőt!

Novák Előd – facebook


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »