Nőkre is rátámadt a brutális kaposvári rabló

Nőkre is rátámadt a brutális kaposvári rabló

Gyáva módon két nőre is rátámadt, egyik áldozatát hátulról fejbe ütötte, majd a földre rántva tovább bántalmazta. Végül semmit sem sikerült zsákmányolnia, megpróbált ugyan elmenekülni, de visszatartották a rendőrök kiérkezésig.

A 23 éves férfi Kaposvár belvárosában egy férfit többször megütött és megpróbálta a táskáját elvenni, azonban megzavarták és elmenekült. Rövid időn belül egy nő után futott, majd amikor utolérte elkapta a táskáját és megkísérelte letépni róla. Ettől a hölgy a földre esett, ahol a férfi többször megrúgta, azonban ez alkalommal is megzavarták és zsákmány nélkül elfutott – írja a police.hu.

Néhány perccel később egy másik asszonyt kezdett követni, majd amikor elérte, hátulról fejbe ütötte. A hölgy elesett, majd a fiatalember rátérdelt és többször megütötte az arcát és a fejét. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A nő kiabálására két közeli lakó sietett a segítségére, akik láttán a bántalmazó megpróbált elmenekülni, azonban a férfiak utolérték és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A helyszínre érkező körzeti megbízottak az útonállót elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »