Női vezető a vízilabda-szövetségben

Női vezető a vízilabda-szövetségben

Átstrukturálják az irányítást, a korábbi főtitkár visszatér

Másfél hete választották elnökké Madaras Norbertet a Magyar Vízilabda Szövetségben, napokon belül pedig a stábja is felállt, körvonalazva egy új struktúrát.

Mint a szövetség Infostartnak eljuttatott közleményéből kiderül, megszűnt a főtitkári poszt, munkáját az operatív vezető veszi át, a szakmai feladatok pedig a sportszakmai vezetőnél futnak össze. Előbbi munka Kollár Edináé (2020-ig főtitkár volt a szövetségben), utóbbi Gór-Nagy Miklósé, ő a Benedek Tibor-féle válogatottal 2013-ban volt világbajnok.

„Már a megválasztásom előtt egyértelmű volt számomra: a szövetség feladatai oly mértékben megnövekedtek, hogy annak menedzseléséhez egyrészt igazán minőségi adminisztrációs csapatra van szükség, másrészt a területeket szét kell választani” – jelentette ki az új felállás kapcsán Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke.

Hírdetés

Mint kitért rá,

Kollár Edinának „elévülhetetlen érdemei voltak a 2020-as Európa-bajnokság tökéletes megszervezésében,

és olyan tapasztalattal bír a pénzügyi és jogi téren, ami nélkülözhetetlen egy minden szempontból profin működő sportszervezetben”. A 200-szoros válogatott Gór-Nagy Miklós mögött pedig „nagyszerű játékospályafutás áll”, new yorki diplomáciai szolgálatot (külgazdasági attasé) cseréli a hazai vízilabda ügyére, „friss szemlélettel”.

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »