Nizzai merénylet: Evakuálták a U2 frontemberét

Nizzai merénylet: Evakuálták a U2 frontemberét

Az amerikai republikánus elnökjelölt háborút hirdetne az Iszlám Állam ellen. A francia terroristaellenes rendőrség evakuálta Bonót, U2 együttes fontemberét, aki a nizzai merénylet idején egy közeli vendéglő teraszán volt a Bastille Napon.

Háborút hirdetne az Iszlám Államnak Donald Trump, amerikai elnökjelölt.Trump úgy nyilatkozott, hogy szárazföldi katonákat is küldene a közel-keletre, hogy felvegyék a harcot a terrorszervezettel, ezzel kapcsolatban azonban megjegyezte, hogy nem sok gyalogost vetne be. Donald Trump minderről a ma kezdődő republikánus konvenció előtt nyilatkozott, amelyen valószínűleg hivatalosan is a párt elnökjelöltjének választják meg.

A francia terroristaellenes rendőrség evakuálta Bonót, U2 együttes fontemberét, aki a nizzai merénylet idején egy közeli vendéglő teraszán volt a Bastille Napon. A vendéglő azon a partszakaszon van, ahol a kamionos merénylő majdnem száz embert taposott halálra. „Mint mindenki, Bono is a fejéhez kapott” – mondta a vendéglő tulajdonosa. A U2 vezetőjének egy közeli településen van háza, ahol a merénylet napján a barátai keresték fel.

97 éves korában nősült újra a független Horvátország második miniszterelnöke, aki 1990 és 1991 között vezette az országot. Josip Manolic a zágrábi Vecernji listnek elmondta, hogy „a szerelem nem ma kezdődöt”” új párjával, akivel már évek óta együtt él. Megfogalmazása szerint kapcsolatukat most azért koronázták meg a házassággal, mert „nem volt már értelme vadkapcsolatban élni, elvégre komoly embereknek tekintik magukat”. A szerény esküvőt Krk szigetén tartották, az eseményről azonban fénykép nem készült


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »