Nincs megállás, itt az új szintre emelt szivárványcsalád: saját lányával házasodott össze egy oklahomai nő

Nincs megállás, itt az új szintre emelt szivárványcsalád: saját lányával házasodott össze egy oklahomai nő

Ki tudja, van-e még szabad betű az ábécében, amellyel folytatni lehetne az LMBTQIXYZ-füzért? Letartóztatták ugyanis azt az oklahomai nőt és lányát, akik márciusban kötöttek házasságot – egymással. Arról egyelőre még nem kaptunk hírt, hogy szervezik-e haladó szellemű nászuk legalizásáért, és a homofób, gyűlölködő hatóságok állami szintű megregulázásáért a tüntetéseket, de kétségeink ne legyenek: a perverzió ezen szintlépésével nincsenek már messze azok az idők sem.

A vérfertőző frigy egy fél évig elkerülte a hatóságok figyelmét, mivel különböző a vezetéknevük.

A 43 éves Patricia és 25 éves lánya március végén házasodott össze, négy nappal később pedig kézhez kapták a házassági szerződésüket.

Augusztusig elkerülték a rendőrség figyelmét, ám egy rutinellenőrzés során a hatóságok nyomozni kezdtek Patricia gyermekei után, akiket kiskoruk óta nagyszüleik nevelnek.

Szerdán tartóztatták le őket, mindkettőjüket szupermenes pólóban vitték be a rendőrségre.

Egy elvesztett gyámsági per miatt a nő évekig nem látta gyermekeit, és csak két évvel ezelőtt találkozott velük újra. A rendőrségnek azt mesélte, hogy lányával szinte azonnal egy hullámhosszra kerültek.

A kihallgatáson az édesanya azt hazudta, hogy nem tudta, hogy a lányával kötött házassága illegális, hiszen nem ugyanaz a vezetéknevük, és a lány anyakönyvi kivonatában sem szerepel a neve.

A nő évekig nem látta gyermekét, két éve vették fel egymással a kapcsolatot

A bizarr helyzet azonban még tovább bonyolódott, miután a hatóságok megtudták, hogy a nő 2008-ban már hozzáment az egyik fiához is. Ezt a házasságot két évvel később érvénytelenítették.

Még tisztázatlan, hogy a nő miért kötött házasságot fia után lányával is. Azt rejtélyes módon nem vizsgálják, hogy eddig miért nem zárták börtönbe vagy legalábbis elmegyógyintézetbe. (Bizonyára el akarták kerülni a homofóbia vagy a haladásellenesség vádjait – a szerk.) Lányával együtt tíz év börtönbüntetést kaphat.

A nagyszülők nem akartak nyilatkozni a házukat ostromló riportereknek, akik az ajtóra írt üzenetből sejthették volna, hogy komplikált családról van szó:

A hollywoodi tudatiparosok pedig rághatják a körmüket, hogyan fognak megfelelni a fenti esettel módosított kvótaegyenlőség modern kihívásának.

(Kuruc.info – Híradó – kfor.com nyomán)

Gyomorforgató történet: megszülte, most pedig szoptatja gyermekét egy "transznemű férfi" (16+)

Kevés a buzi a hollywoodi filmekben

A ferde hajlam térnyerése (II. rész) – Perverz propagandisták és a médiatúlsúly

A ferde hajlam térnyerése (I. rész) – Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »