Nincs magyarázat: Kleinheisler László visszatér a NER-be

Nincs magyarázat: Kleinheisler László visszatér a NER-be

Az eszéki együttes honlapjának közlése szerint a 24 éves alapembere Kleinheisler László 2021 június végéig érvényes szerződését a kazah Asztanánál, majd három és fél évre szóló megállapodást írt alá a tízcsapatos horvát élvonalban 18 fordulót követően a második helyen álló gárdával.

Az NK Osijek – amelynek többségi tulajdonosa Mészáros Lőrinc – beszámolójában kiemelte: a 23-szoros magyar válogatott Kleinheisler a Werder Bremen, valamint a Darmstadt csapatában összesen 18 alkalommal játszott a német élvonalban, a kazah együttessel pedig kétszer ünnepelt bajnoki címet, tavaly nyáron a Bajnokok Ligája selejtezősorozatában hat mérkőzésen kezdőként lépett pályára, majd az Európa-liga csoportkörében is jelentős szerephez jutott.

Hírdetés

A Nemzeti Sport kazah újságíróktól úgy értesült, hogy az Asztana több játékosának is tartozik, csúsznak a fizetések, egyéb járandóságok. Úgy tudja a lap, ez állhat Orbán Viktor kedvenc játékosa, Kleinheisler László távozásának hátterében is, arra viszont nincs magyarázat, hogy a Zenit, illetve a lengyel és olasz érdeklődök helyet miért az Osijeket választotta.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »