Nigériai “diák” erőszakolt Budapesten, hamar elfogták

Nigériai “diák” erőszakolt Budapesten, hamar elfogták

Tanulmányi céllal jött Magyarországra az a 22 éves néger, aki a gyanú szerint fojtogatott, majd megerőszakolt egy nőt a VII. kerületben – írja a rendőrség hivatalos honlapja.

A police.hu beszámolója szerint szombat délután tett bejelentést egy nő, hogy VII. kerületi lakásában megerőszakolta egy férfi.

A nyomozóknak a nő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután felkereste őt a lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai negroid nem akart a lakásból elmenni, a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.

Hírdetés

A rendőrök elemezték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit is, így sikerült azonosítaniuk a feltételezett tettest, a 22 éves E. I. Joseph nigériai állampolgárt, akit négy órával később a VI. kerületben elfogtak.

A néger állítólag valamiféle egyetemi tanulmányokat folytat Magyarországon.

A VII. kerületi rendőrkapitányság az érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező nigériai állampolgárt szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki. A néger tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »