NIF a nemzeti portálok között a harmadik helyen

Ez a megállapítás a nagyon örvendetes hírek közé tartozik. Az MNO és a kurucinfo után következik a NIF (Nemzeti Internet Figyelő: internetfigyelo.wordpress.com ). Annak ellenére kerültünk erre az előkelő helyre, hogy nem igazan közöljük a napi híreket. Inkább a hírelemzésekre részesítjük előnybe. A portálunkon a geopolitikai események ismertetésére és elemzésére próbálunk összpontosítani. Ahhoz, hogy a geopolitikai írásokat, a geopolitikai eseményeket, megértsük, geopolitikai tanulmányok sorozatát indítottuk el. Célunk, hogy az olvasóinknak geopolitikai alapismereteket adjunk át.

Röviden felsoroljuk, hogy minek is köszönhetjük ezt az előkelő helyet?

Első sorban a mind gyakrabban közölt saját cikkeinknek, amelyek csak nálunk olvashatóak.Az olvasóink közreműködésének, akik felhívják, vagy hozzászólásban, vagy emailben (nif.info@gmail.com) figyelmünket különböző érdekes cikkekre és beküldik a cikkhez hozzáférést mutató linket! Köszönjük nekik ezúttal is!Önkéntes fordítóinknak, akik angol meg német nyelvből fordítanak, illetve összegeznek híreket.Nem vagyunk pártlap! Ennek köszönhetően az összes pártot, amennyiben ez szükséges, kritizálni tudjuk és fogjuk ezután is.

Mit kell tennünk, hogy ezt a helyet fenntartásuk, annak ellenére, hogy nem tudunk, szerkesztők hiányában, hír özönnel szolgálni a jövőben sem?

Olvasóink hathatós támogatására számítunk. Reméljük, hogy az on-line újságunkkal azonosulni tudó olvasók közül mind többen veszik a jövőben is a fáradtságot és írnak nekünk: linkeket küldenek, cikkeket, saját írásokat.Folytatni szándékozunk a geopolitikai ismeretek terjesztését, párhuzamosan a geopolitikai események ismertetésével és ezek elemzésével.

Feltételek pozíciónk megtartására, esetleges javítására

Minden szerkesztő munkáját ingyen végzi. Sehonnan sem kapunk egy centet sem. A mai világban, amikor a nemzetek felszámolása a fő cél, ez szinte érthető, de nem elfogadható! A Párhuzamos Társadalom által működtetett, teljesen nemzetietlen index.hu fizetett szerkesztők tucatjaival működik.Ahhoz, hogy pozícióinkat a nemzeti online-újságok között megtarthassuk, sőt javítsuk, szükségünk van szerkesztőkre,
a) akik a belpolitikai eseményeket, híreket figyelik és megszerkesztve ezt a NIF-en közzéteszik;
b) akik a külpolitikai, geopolitikai szintű, eseményeket figyelik;

c) akik nyelvgyakorlás végett szívesen lefordítanak angolból, németből, franciából, stb. cikkeket. (elég hetente 1-2 cikk)Mivel a fősodrú hírközlésekkel szembe menve figyeljük a világ eseményeit és híreit, ezért szerkesztőink névtelenségére ügyelünk. E miatt bankszámlát sem nyithatunk és pénzt sem kérhetünk senkitől.A leszakított területekről, és az emigrációból is, szerkesztők munkája emelne a tájékoztatás mennyiségén és színvonalán. Tehát ezekről a területekéről is szívesen fogadunk szerkesztőket, akik régiójukkal kapcsolatos fontosabb eseményekre, elemzésekre felhívják a figyelmünket.

Olvasóink további erőteljes támogatására várva

barátsággal

Transyadmin


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »