Nézni is jó, ahogy elfogják Angyalföldön B. János nyaklánctépkedőt

Bűnügyi akcióban fogtak el a rendőrök egy 28 éves férfit, aki a gyanú szerint több esetben sétáló vagy tömegközlekedésen utazó nők ékszereit tépte le a fővárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi nyomozói egy bűnügyi akcióban figyeltek fel a gyanúsan viselkedő férfira 2016. május 28-án 12 óra körül a főváros XIII. kerületében, egy Róbert Károly körúti villamosmegállóban. Az akciót kifejezetten azért szervezték, mert az utóbbi időben több esetben előfordult, hogy a környéken egy ismeretlen férfi letépte a sértettek nyakláncát, fülbevalóját és elmenekült.

A nyomozók a rendelkezésükre álló személyleírás alapján felismerték a férfit és elfogták.

A jelenlegi adatok alapján a gyanúsított 2016. május 23. és 27. között több esetben követett el lopásokat és rablást. Szinte mindegyik esetben kifigyelte az ékszert viselő nőt, és egy rántással kitépte az arany fülbevalóját, vagy leszakította nyakláncát. Előfordult, hogy táskákat cipelő nő ékszereit vette el, de olyan eset is történt, amikor a megállóban várakozó villamos nyitott ablakán benyúlva rántotta le egy nő arany nyakláncát.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság B. János ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »