Nevetséges módon bukott le Erdősi László a Fidesz-frakció irodájánál

A HírTV kiszúrta és le is lekamarázta, hogy Herceghalom polgármestere; Erdősi László megérkezik az Országgyűlési Hivatalba, a Képviselői Irodaházba.

Erdősi László, ugye annak az Erdősi Lászlónénak a férje, aki állítólag a saját elhatározásból – a demokrácia iránt fokozottan érzékeny jó kiállású, sportos fiatalemberek, udvarias modorú  társaságában – beadott egy népszavazási kezdeményezést a vasárnapi nyilvántartással kapcsolatban. 

Forrás: HírTV

A jelenleg független településvezető korábban ugyan fideszesként politizált, de a kormánypárttal évekkel ezelőtt durván összerúgta a port. Ezért nagyon különös, hogy most Erdősit a Fidesz-frakció irodáinál kapták lencsevégre. A tévé kérdésére a párt sajtóirodája annyit tudott sebtiben összehablatyolni, hogy

„megszokott, hogy a Képviselői Irodaházban települési polgármesterek országgyűlési képviselőkkel egyeztetnek.”

Ezzel a Fidesz legalább elismerte, hogy náluk járt a polgármester. Elképzelhető, hogy megbékéltek az urak. Ki tudja, hogy miért? Nem derült ki az sem, hogy egész pontosan melyik képviselő volt annyira lusta, hogy kimozduljon az irodájából és egyeztessen a hírbe hozott herceghalmi politikussal, akihez állítólag a Fidesznek semmi, de semmi köze.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »