Nevelt gyermekeit molesztálta, saját csecsemőjét verte egy magyarcsanádi "mintaapa"

Vádemelési javaslattal lezárta a rendőrség a nyomozást egy magyarcsanádi férfival szemben, aki a gyanú szerint szexuálisan molesztálta nevelt gyermekeit, és súlyosan bántalmazta saját csecsemőjét – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 33 éves férfit szexuális erőszak és életveszélyt okozó testi sértés bűntettével gyanúsítják – közölte a megyei rendőrség.

A gyanú szerint a férfi több alkalommal kihasználta, hogy élettársa alszik, átment hatéves nevelt lánya, valamint tízéves nevelt fia szobájába, és őket "szexuális bűncselekmény eltűrésére" kényszerítette 2014 januárja és novembere között. A történtekre azt követően derült fény, hogy a gyermekeket 2014 novemberében nevelőszülőnél helyezték el.

A nyomozás során életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja is felmerült a magyarcsanádi férfival szemben. Tavaly november 15-én életveszélyes állapotban vitték kórházba a gyanúsított egyéves gyermekét, aki ezt követően kómába esett. Az adatok szerint a gyerek négyhetes korától sokat sírt, így a férfi a "megnyugtatására" több alkalommal különféle módon rázta, volt, hogy meg is ütötte. A bántalmazás miatt a gyerekben agyi ödéma alakult ki – tudatta a százados.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »