Nemzetközi díjat adott át a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Nemzetközi díjat adott át a Nagycsaládosok Országos Egyesülete

„Nemzetközi NOE díj” elnevezéssel nemzetközi nagycsaládos szakmai díjat alapított a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. A szervezet által adományozott kitüntetés a legmagasabb nemzetközi elismerésnek számít a családpolitika terén.

Azok a szakemberek részesülnek benne, akik az Egyesületért vagy a családokért sok éves kiemelkedő, rendkívüli és áldozatos munkát végeznek. A díj minden évben erősen korlátozott számban kerül kiadásra.

A NOE tagja az Európai Nagycsaládos Szövetségnek (ELFAC), amely nemzetközi szervezet minden évben átadja „Az Év családja Európában” díjat. Az ünnepélyes átadásra ezúttal a Nemzetközi NOE díjjal közös ünnepség keretében került sor, ugyanis a nemzetközi elismerésben idén egy magyar nagycsalád, a Mosonmagyaróváron élő 11 gyermekes Papp családnak részesült. A díjat az ELFAC elnöke, dr. Márki László adta át.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének nemzetközi szakmai kitüntetését Leonids Mucenieks, a Lett Nagycsaládos Egyesületek Uniójának (ULLFA) alapítója és Ignacio Socias, a Nemzetközi Családfejlesztési Szövetség (IFFD) nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója kapták.

The post Nemzetközi díjat adott át a Nagycsaládosok Országos Egyesülete appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »