Nemzeti Dal Ünnep

Nemzeti rockerek és feketebárányok a Barba Negrában.

Márciusban felgyorsultak az események a nemzeti rock egyik legintenzívebb és legnépszerűbb hazai csapata, a vad Oi!/Punk hangzást népzenei elemekkel keverő Romantikus Erőszak körül.

A hónap elején, a leghangosabb rockmagazin, a HammerWorld CD mellékleteként látott napvilágot a banda frontemberének, Sziva Balázsnak a tavaly, a teltházas Barba Negrában rögzített születésnapi koncertfelvételéből készült válogatás, amelyen minden olyan banda szerepel, amelyben az énekes/dalszerző/szövegíró az elmúlt bő két évtizedben megfordult. A korong megjelenésével egy időben, a RomEr hivatalos YouTube csatornáján teljes egészében megtekinthetővé tették a koncertről készült nagyon hangulatos filmet is. A márciusi HammerWorld magazin a CD melléklettel 990 Ft-os áron megtalálható szinte mindenhol ahol sokféle újságot lehet kapni!

Ez a koncertalbum pedig tökéletes felvezetése a 2018. március 16-án, a magyar címer és zászló napján, Budapesten a Barba Negrában sorra kerülő Nemzeti Dal Ünnepnek. Erre a nagyszabású eseményre a speciális ünnepi programmal készülő hard rock legenda, a P.Mobil, az együtténeklős nemzeti rock himuszokkal érkező RomEr és az 1848-as tradícionális népdalokkal színpadra lépő Waszlavik Gazember László szereplésével.

Hírdetés

Nemzeti Dal Ünnep
2018. március 16. (péntek)
P.MOBIL – ROMER – Waszlavik

HELYSZÍN
Barba Negra Music Club
Budapest – Prielle Kornélia utca 4.

MENETREND
19:00 kapunyitás
19:30 Waszlavik Gazember László
20:30 ROMER
22:30 P.MOBIL


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »