Németországban fenyegető üzenet érkezett számos iskolába

Fenyegető üzenetet kapott hétfőn számos iskola Németországban – jelentette a Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) regionális közszolgálati médiatársaság.

A fenyegető e-mail tartalmáról a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt részleteket. Egy szóvivő az MDR-nek csak annyit mondott, hogy “nagyon komolyan” veszik az ügyet.
Az MDR hivatalosan nem megerősített értesülése szerint az e-mail erőszakos cselekményekről szól. Valamennyi érintett iskolához egyforma szövegezésű elektronikus levél érkezett.
A szászországi Lipcsében hét iskolához vezényeltek ki rendőröket. Az épületeket lezárták, a tanulók és a tanárok nem hagyhatják el iskolájukat.
A Szász-Anhalt tartományi Magdeburgban két gimnáziumot átkutattak, az egyikből a diákokat hazaküldték, a másikban folytatódik a tanítás.
Fenyegető e-mailek érkeztek az alsó-szászországi Göttingen és a bajorországi Bayreuth több iskolájába is.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Nem rendelkeznek elegendő katonai járművel a terrorellenes műveletek övezetében harcoló ukrán erőkRabtársai verték halálra az Iszlám Állam terroristájátRovatok: KékfényTelepülés: NémetországCímkék: kékfény, krimi, Németország, fenyegetések, terrorfenyegetettségForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »