Németország példát vehetne Magyarországról

Németország példát vehetne Magyarországról

Martin Hess német parlamenti képviselő szerint a magyar választás nem közömbös Európa számára, különösen a migrációs politika tekintetében.

Az M1 aktuális csatornának a hétfőn sugárzott interjúban a berlini törvényhozás alsóházába az Alternatíva Németországnak (AfD) színeiben bejutott politikus úgy fogalmazott: az a politika, amit Orbán Viktor folytat, vitathatatlanul jobb más országokénál; az a politikus, aki hozzá hasonlóan szívén viseli a biztonságot, annak figyelembe kell vennie az ő megfontolásait.

Martin Hess értetlenségének adott hangot a Magyarország elleni támadások miatt, hiszen az ország betartotta az európai unió hatályos szabályait.

– fogalmazott.

A határvédelem, a lakosság védelme, a terror elleni védekezés tekintetében Németország példát vehetne Magyarországról – tette hozzá.

Hírdetés

Arról, ahogyan a terrortámadások ellen Németországban védekeznek, a politikus úgy nyilatkozott,

az a baj, hogy mi nem az okokat szüntetjük meg, hanem a tüneteket próbáljuk meg kezelni. A betonblokkok csak látszatintézkedések; ahelyett inkább az iszlamista terroristákra kellene koncentrálni, a német lakosság biztonsága érdekében.  

Kiemelte: először is arra kell koncentrálni, hogy a határainkat megvédjük. Aki személyi okmányok nélkül szeretne bejönni, vagyis nem tudjuk, kicsoda, és nem zárhatjuk ki, hogy újabb terroristák szeretnének bejutni, ezt többet nem szabad megengedni – fogalmazott.

MTI

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »