Németh Szilárdot sem hagyja hidegen a Valentin-nap

Németh Szilárdot sem hagyja hidegen a Valentin-nap

Havazással ért véget kedden a farsangi időszak, hogy átadja helyét a ma hamvazószerdával kezdődő nagyböjtnek. Ha hinni lehet a meteorológusoknak, akkor a nap a hamu mellett a hó jegyében telik, majd meglátjuk. 

Belföld Bucsy Levente Hamvazószerda: kinek, kitől, mikor jár a szürke homlokkereszt? Miből van a hamvazószerdai hamu? Kell-e pap a hamvazáshoz? Járulhat-e szürke keresztért, aki nem katolikus? Mi van esküvőfronton nagyböjtben? Honnan ered a torkos csütörtök? Válaszok az MNO-n.

A csillagok furcsa együttállása miatt ma ünnepeljük Szent Bálint napját is, vagy ahogy a marketing mostanában inkább emlegeti, a Valentin-napot. Ez a szerelmesek és az ifjú házasok napja, így felkészülhetünk arra, hogy az utcán rengeteg (a világ minden tájáról érkező) vörös rózsát és szív formájú lufit fogunk látni.

#HIRDETÉS###

A politika sem hagyja figyelmen kívül ezt a napot. Csepelen Novák Katalin és Németh Szilárd is beszédet mond a Fiatal Családosok Klubjának Egyéves a jegyescsomag című sajtótájékoztatóján.

http://mno.hu/

Aztán ennyit a szerelemről. Vagyis mégsem, hiszen Hadházy Ákos 104. Korrupcióinfóját tartja, mégpedig részben a miniszterelnök vejével kapcsolatban. A sajtótájékoztató témája ugyanis az lesz, hogy a Tiborcz-ügy és az Öveges-program összefüggenek: utóbbiban a nyomozás már nem gyanúként, hanem tényként beszél a bűnszövetkezetben elkövetett csalásról.

Ha már néhány sorral ezelőtt említettük Németh Szilárdot, az egykori rezsibiztos kedden megtámadta az E.ON-t, hogy túl olcsón adja a gázt és ezzel beszáll a kampányba. Ízlelgessük ezt a mondatot még egy kicsit: az egykor a rezsicsökkentésért felelős személynek fáj az, hogy olcsóbb gázhoz juthat a lakosság. Az MSZP-s Tóth Bertalan Rezsiblöff címmel tart sajtótájékoztatót, ahol arról fog beszélni, hogy megszerezték a hosszútávú orosz gázszerződés adatait. 

http://mno.hu/

Az Adóskamara elnevezésű ernyőszervezet múlt héten jelentette be, hogy kidolgozott egy 12 pontból álló, Márciusi 12 pont elnevezésű politikai megoldási javaslatot. Ezt ma a sajtó nyilvánossága előtt adják át parlamenti pártoknak. Ígéretük szerint amelyikük nem támogatja követeléseiket, az ellen mozgósítani fognak. 

http://mno.hu/

Újra összeül a polgári-konzervatív kötődésű Eötvös Csoport, délután 5 órától a magyar társadalom felső tíz százalékáról fognak beszélgetni Chikán Attila moderálásával. 

Folytatódnak a foci Bajnokok Ligája nyolcaddöntői, mégpedig a Real Madrid–Paris Saint-Germain szuperrangadóval. Az eredmény megjósolhatatlan, de egy biztos: itt nem a szerelem lesz az uralkodó érzelem.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »