Németh Szilárd migránsozni akart, de teljes képzavarba került

Németh Szilárd migránsozni akart, de teljes képzavarba került

Olyan polgármesterekre, olyan képviselőkre van szükség, akik megvédik a településüket, és ezért akarnak és képesek együttműködni a Magyar Honvédséggel – mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Magyarország, a magyar emberek biztonságának legfőbb záloga a Magyar Honvédség – emelte ki Németh Szilárd, aki ezzel együtt fontosnak nevezte, hogy olyan polgármesterek legyenek a települések élén, akik komolyan gondolják, hogy megőrizzék annak biztonságát.

Hírdetés

Németh a legnagyobb katonavárosnak nevezte Budapestet, és azt mondta, Tarlós István főpolgármester és a Magyar Honvédség kapcsolata kiváló. Az államtitkár közölte, Tarlós István személye garancia a biztonságra, hiszen azt sem kockáztatja meg, hogy “bevándorlóvárossá, bevándorló-fővárossá” tegye Budapestet.

A fideszes politikus szavai ugyanakkor teljes képzavarról árulkodnak, hiszen az, hogy hány bevándorló jöhet Magyarországra, csakis a kormányon múlik; az államhatárok védelméről szóló döntésekhez sem az önkormányzatoknak, sem a parancsokat követő honvédségnek nincs köze.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »