Németh Szilárd megpróbálta, de nem sikerült neki

Május elején a teljes kormánysajtó, illetve a magukat sajtóorgánumnak nevező oldalak hathatós támogatásával indult harcba Németh Szilárd a Jobbik ellen, azon belül is Ózd polgármesterét szemelte ki magának. Janiczak Dávid polgármestert azzal támadta a fideszes képviselő, hogy manipulálni próbált egy közbeszerzési eljárást, és ezt összevágott hangfelvételekkel próbálta bizonyítani

Május elején a teljes kormánysajtó, illetve a magukat sajtóorgánumnak nevező oldalak hathatós támogatásával indult harcba Németh Szilárd a Jobbik ellen, azon belül is Ózd polgármesterét szemelte ki magának. Janiczak Dávid polgármestert azzal támadta a fideszes képviselő, hogy manipulálni próbált egy közbeszerzési eljárást, és ezt összevágott hangfelvételekkel próbálta bizonyítani. Németh feljelentését követően a rendőrség megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, az ózdi közbeszerzés szabályosan, a törvényeknek megfelelően zajlott.

Látszik, hogy a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy elterelje a figyelmet korrupt kormányzásáról, és a közpénzek ellopásáról, a Jobbik kormány azonban 2018-tól minden ellopott forintot vissza fog szerezni és a tolvajokat el fogja számoltatni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »