Németh Szilárd kivonult az ATV élő adásából

Kivonult Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az ATV Szabad szemmel című élő műsorából pénteken. A politikus Szigetvári Viktorral, az Együtt elnökével vitatkozott a migráció kérdéséről a csatorna esti műsorában. 

Szigetvári Viktor arról beszélt, elfogadja, ha az MSZP a kvóta ellen van, de nem ért vele egyet, „mert az az Európa, amelyről Kovács László (korábbi szocialista külügyminiszter – a szerk.) és mások beszéltek, az az Európa igényli a kvótát”.

Németh Szilárd emlékeztetett, hogy a migránsok „európai nőket erőszakoltak meg tucatjával vagy százasával”, amire a műsorvezető közbeszólt, hogy nem tucatjával erőszakolták meg a nőket, „bár kétségtelen, hogy molesztálás történt”.

Ezt követően azt kérdezte Németh Szilárdtól, mit szól ahhoz, hogy egy brüsszeli lap beszámolója szerint már „majdhogynem kínos magyarnak lenni” kint. Erre a fideszes politikus leszögezte, „sima hazugság”. – Bármit be fognak vetni, hogy negligálják a magyar népszavazást. Mindent bevetnek, az előretolt hazai politikusaikat, az előretolt hazai gazdasági érdekeltségeket – fogalmazott Né­meth Szilárd. A mondatot azonban már nem tudta befejezni, ugyanis Szigetvári Viktor közbeszólt, hogy „mondja csak nyugodtan, hogy terroristák”, majd hozzátette: „és a zsidók is biztos, képviselő úr, ugye?”

Németh Szilárd erre kikérte magának, hogy zsidózással vádolják, és kijelentette, hogy nem hajlandó együtt ülni Szigetvárival, majd elhagyta a stúdiót.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »