Németh Szilárd: Ki kell takarítani az álcivileket

Újabb frontot nyitna a kormány a jogvédő civil szervezetek ellen. A nem kormányzati szervek tisztségviselőit vagyonnyilatkozatra köteleznék. Németh Szilárd rezsibiztos szerint csak az álcivileket takarítanák ki az országból. A szocialisták viszont azt mondják: hogy a kormányzati korrupció ellen kellene küzdeni.

„Itt, Közép-Európában létezik egy háttérhatalom, ami Soros Györgyhöz köthető” – Orbán Viktor tavaly nyáron adta meg az alaphangot a kormánypártok Soros György elleni kommunikációs offenzívájához. A magyar származású milliárdos pénzalapjai több civil szervezetet is támogatnak Magyarországon, most ellenük lépne fel a Fidesz.

„A Soros-birodalom, az egy érdekes, érdekes történet. Én úgy gondolom, hogy a globális nagytőkét és a hozzá kapcsolható political correct világot nyomja befelé Magyarországra, tehát ezek álcivilek” – a Fidesz alelnöke szerint ezek a szervezetek úgy akarnak beleszólni a politikába, hogy nem indulnak választásokon.

„Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani, és most ennek, én úgy érzem, hogy eljött a nemzetközi lehetősége is, nem titkolom az új elnök megválasztásával, az új amerikai elnök megválasztásával” – mondta a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd.

A folytatás, illetve a teljes cikk az interjú videó-felvételével elérhető ITT

Forrás: hirtv.hu

Emlékeztető 1.: „Sajnos továbbra is következmények nélküli ország maradtunk! Ráadásul egyre több szocialista és szabad demokrata politikus tűnik fel fontos pozíciókban a hatalom környékén! Vagy valóban nem történt rendszerváltozás, mint ahogy azt egyesek állítják, vagy visszarendeződés zajlik. Döntse el ki-ki saját vérmérséklete szerint!” (Részlet a Már nem korrupció – alkotmányos költség című írásból)

Emlékeztető 2.: „Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája.” (Lánczi András filozófus, a Századvég volt munkatársa, egyetemi kancellár)

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »