Németh Szilárd: Demeter Mártának nem ez volt az első hasonló esete

Demeter Márta és pártja, az LMP nem először okoz nemzetbiztonsági kockázatot, az országgyűlési képviselő feltette a jól ismert lemezt – mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtök este a Magyarország élőben című műsorban.

A LMP parlamenti képviselője a közelmúltban feltette kérdést, hogy miért honvédségi gépen szállították haza Ciprusról Orbán Viktor lányát, nem sokkal később azonban kiderült, hogy nem a miniszterelnök gyermekéről volt szó, hanem az egyik katona hozzátartozójáról. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára a Hír TV műsorában részletesebb magyarázattal is szolgált: „Az ENSZ-misszióból hazatérő egyik katona kérvényezte, hogy az ő családtagjai is legyenek a gépen”.

Hírdetés

Németh szerint ennél érdekesebb, hogy Demeter milyen információ alapján kezdett nyomozásba, honnan jutott eszébe, hogy megnézze a Magyar Honvédség által beszerzett Airbus repülőgép utaslistáját. Ezt továbbra sem tudhatjuk, de Németh elárulta, hogy nem ez volt az első olyan eset, hogy az egykori szocialista képviselő és az LMP nemzetbiztonsági kockázattal járó tevékenységet folytatott.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »