Németh Szilárd: az ellenzék idegen érdekeket szolgál

Míg a Fidesznek és a kormánynak Magyarország az első, az ellenzék mindig idegen érdekeket szolgált a magyar parlamentben, Brüsszelben, s a jövőben is “Soros György érdekeit” tartanák szem előtt – mondta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke csütörtökön Budapesten.

A kormánypárti politikus Angyalföldön tartott előadásában azt mondta: az április 8-i választásnak a XIII. kerület, egész Magyarország és Európa számára is jelentősége van. A legfontosabb kérdés, hogy megmaradhat-e Magyarország magyar országnak, vagy átadják azoknak, akik révén a “Soros-terv” valósulna meg és bevándorlóországgá válna.

Németh Szilárd azt mondta: ha Karácsony Gergely, Szél Bernadett, Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc vagy bárki más kerül hatalomra ebből a táborból, “akik Soros tenyeréből esznek”, kimondják: “nincs kerítés, tranzitzóna, határvédelem”, és azonnal feléleszthető lesz a balkáni útvonal. Ha ez megtörténik akkor Németh Szilárd szerint nem csak egy-másfél millió ember jön majd át Európába. Ennek kapcsán példaként említette a NATO által készített jelentést, amely szerint 2020-ig – vagyis másfél éven belül – délről 60 millió ember érkezhet Európába.
 

“Meg kell védeni Magyarország kereszténységét, nemzeti kultúráját, családjait, biztonságunkat” – szögezte le a politikus, kiemelve: ennek záloga a határvédelem. Németh Szilárd – aki a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke és a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke – emlékeztetett: a kormány bebizonyította, hogy a határokkal, azok megerősítésével megállították a bevándorlást. 
 

Hírdetés

Kiemelte azt is: ebben a küzdelemben nincsenek egyedül: a V4-es országok – csehek, szlovákok, lengyelek – már akkor segítették Magyarországot, amikor a határvédelemről döntöttek. Ezen felül Európában már szinte mindenhol – “ahol megélték, mit jelent Brüsszel bevándorláspolitikája” – változások vannak. Ezt jelzik a legutóbbi osztrák és olasz választások eredményei is – vélekedett.
 

Németh Szilárd a XIII. kerület fejlődését jelző eredményeket sorolva elmondta, a 2010-es kormányváltás óta nem csak Angyalföld, hanem “az egész ország nyert”. Mostanra elérték, hogy Magyarország erős ország lett, Európa meghatározó, fejlődő gazdasága. 
 

Ha április 8-án rosszul döntenek az emberek, az “eddig elért sikereinket sutba dobhatjuk”, mert az egészségügy, az oktatás, a sport, a kerületi beruházások helyett minden forrást a bevándorlókra kell fordítani. Így elvész minden eddigi eredmény, s “elvész a jövő is” – hangsúlyozta.
 

Németh Szilárd pártja “Nekünk Magyarország az első!” című országjárásán egy XIII. kerületi étteremben kampányolt a választókerület Fidesz-KDNP által támogatott Harrach Tamás mellett.
 

Harrach Tamás köszöntőjében elmondta: az elmúlt másfél évben Angyalföldön 100 milliárd forint értékben fejlesztett a kormány. Példaként említette a Vasas stadiont, a Duna Arénát és a Margitsziget fejlesztését. Ezt is meg kell védeni, mert “ha elözönlik a kerületet a migránsok” mindez veszélybe kerül – szögezte le Harrach Tamás.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »