Németh Krisztián: egy-két hétre biztosan szükség lesz a formába kerüléshez

Németh Krisztián: egy-két hétre biztosan szükség lesz a formába kerüléshez

Legalább egy-két hétre lesz szüksége a formába kerüléshez Németh Krisztián 37-szeres magyar válogatott futballistának, aki az Egyesült Államokból hazatérve másfél éves szerződést írt alá a felvidéki élvonalban szereplő Dunaszerdahelynél.

Németh Krisztián - MTI Fotó: Illyés Tibor

Hírdetés

Németh Krisztián – MTI/Illyés Tibor

A 31 éves csatár az M4 Sport Sporthíradó című műsorának pénteken azt nyilatkozta, hogy hosszabb ideje csapat nélkül, egyénileg edzett.
   
“Azért az mindig más, ha egy játékos a társakkal együtt tud edzeni és felkészülni, remélem, hogy minél hamarabb sikerül visszanyerni a formámat” – mondta Németh.
   
A támadó arról is beszélt, hogy Szlovákiában jobban szem előtt lesz, mint az Egyesült Államokban, teljesítményével pedig felhívhatja magára Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét. Hozzátette, ahhoz, hogy legyen esélye újra a válogatottban játszani, gólokat kell szereznie és jól kell futballoznia Dunaszerdahelyen.
   
A Győrből származó futballista – aki a 18-as mezszámot viseli majd új csapatában – legutóbb az észak-amerikai MLS-ben a Sporting Kansas City együttesénél szerepelt.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »