Német-magyar – A 74. percben egy-nullra vezetünk

Német-magyar – A 74. percben egy-nullra vezetünk

Kerkez Milos személyében pénteken újonc is pályára lépett a magyar labdarúgó-válogatottban a németek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

A magyar válogatott játékosai a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3 csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés előtt a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. MTI/Illyés Tibor

 

Magyar szurkolók a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3 csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés előtt a lipcsei Red Bull Arenában.

 

 

Marco Rossi (b), a magyar (b) és Hansi Flick, a német válogatott szövetségi kapitánya.

 

Szalai Ádám (b) és a német Antonio Rüdiger.

Hírdetés

 

Szalai Ádám a gólja után.

Gazdag Dániel (j) és a német Joshua Kimmich.

Kerkez Milos (j) és a német Thilo Kehrer.

Kerkez Milos személyében pénteken újonc is pályára lép a magyar labdarúgó-válogatottban a németek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Marco Rossi szövetségi kapitány minden bizonnyal a bal oldalon számít a holland AZ Alkmaar mindössze 18 éves játékosára.
   
Más meglepetés nincs a kezdő tizenegyben, azok kaptak lehetőséget, akik meghatározó szerepet játszottak a nemzeti együttes sikeres júniusi találkozóin, a sérült Sallai Roland helyén pedig a várakozásoknak megfelelően a Philadelphia Unionban rendkívül gólerősen futballozó Gazdag Dániel játszik majd.
   
A válogatottól a következő két mérkőzés után visszavonuló csapatkapitány, Szalai Ádám 85. alkalommal öltheti magára a címeres mezt, így az örökrangsor nyolcadik helyén utoléri Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás kapitányát.
   
A csoportelső magyar válogatott az egypontos hátránnyal második német csapattal 20.45-től csap össze Lipcsében. A találkozó játékvezetője a szlovén Slavko Vincic lesz.

    A magyar labdarúgó-válogatott várható kezdőcsapata:

Gulácsi Péter – Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila – Fiola Attila, Nagy Ádám, Schäfer András, Kerkez Milos – Szoboszlai Dominik, Gazdag Dániel – Szalai Ádám


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »