Német hazafiak! Álljatok nőitek mellé, aztán…

Nők indítottak mozgalmat Németországban, hogy felhívják a figyelmet a kontinensfoglalók által elkövetett erőszakos cselekményekre. A mozgalom a közösségi oldalakon szerveződik. Egyelőre egy kampányvideó készült, de a szervezők azt ígérik, minden német városba ellátogatnak, ahol nőket bántalmaztak a mocskos idegenek és felelősségre vonják a politikai vezetőket – hangzott el az M1 Híradójában.

A Németországból indult, „120 decibel” névre keresztelt mozgalom a nőket ért migránserőszakra hívja fel a figyelmet, amit a kezdeményezők szerint a német sajtó a mai napig igyekszik eltussolni. A nevét arról a kézi riasztó eszközről kapta, amit egyre több nő kénytelen magával vinni, ha kilép az utcára.

A nők ellen elkövetett támadások először 2015 szilvesztere után kerültek a figyelem középpontjába, amikor Kölnben az éjszakai mulatozásban észak-afrikai néger férfiak tömegesen molesztáltak fiatal nőket. Többüket megerőszakolták és kirabolták. A német média azonban csak napokkal később számolt be az esetről. Végül kiderült, több mint 500 nő tett feljelentést a rendőrségen szexuális zaklatás miatt.

2017 decemberében egy fiatal afgán bevándorló leszúrt egy német lányt Kandelben, Németországban. Egy drogériában szólalkoztak össze, amikor a fiú kést rántott és leszúrta a lányt, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Egy másik nő 2017 elején halt meg, amikor a tömegbe hajtott egy teherautó a svéd fővárosban. A rémült emberek sikítozva futottak el a helyszínről. A tettes 4 embert gázolt halálra és 15 embert sebesített meg.

A német nők egy videóban üzenték meg, hogy nem érzik magukat biztonságban, mert – ahogy mondják – politikai vezetőik nem védik meg őket. A mozgalom indítói és a videó készítői azt hangsúlyozzák, a hatóságok nem ellenőrzik megfelelően a bevándorlókat és mint fogalmaznak megtagadják a határok biztosítását és a bűnözők kitoloncolását.

A mozgalom a közösségi oldalakon szerveződik. Vezetői azt ígérik, ellátogatnak majd minden olyan német városba, ahol nőket bántalmaztak a migránsok és felelősségre fogják vonni a német vezetőket.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »