Nem tudja elérni az orvosát? Ők megoldották!

Nem tudja elérni az orvosát? Ők megoldották!

Akár Ön is felkeresheti őket, ha nem tudja elérni a körzeti orvosát!

Az eperjes megyei önkormányzat saját információs központot nyitott, ahová azok hívhatnak, akik nem tudják elérni a körzeti orvosukat. Az ügyfélszolgálat hétköznapokon és hétvégén 8.00 és 18.00 óra között áll rendelkezésére – erről Daša Jeleňová szóvivő tájékoztatott.

Hírdetés

Összesen tíz tájékoztató vesz részt a működésében, és az igényeknek megfelelően osztják be őket. Olyan orvos- és fogorvoshallgatókról van szó, akik a képzésük utolsó éveiben járnak.

„Arra számítunk, hogy a negyedik hullám erősödésével és a megyébe érkező pozitív esetek számának növekedésével a hívások száma is növekedni fog, és erre fel vagyunk készülve. Az ügyfélszolgálatot elegendő informátorral tudjuk ellátni, hogy megválaszoljuk az emberek kérdéseit a COVID-19 otthoni kezelésével, valamint a vírusellenes szerekkel és monoklonális antitestekkel történő kezeléssel kapcsolatban. A betegség leküzdésére alkalmas gyógyszerekkel, vitaminokkal és a szaturáció helyes mérésével, illetve az oxigénterápia elérhetőségével kapcsolatos információkról is tájékoztatjuk őket” – mondta Milan Majerský megyeelnök.

A 051/70 81 777-es telefonszámon tudja őket elérni a kérdéseivel, amennyiben túlterhelt a vonal, forduljon az egészségügyi minisztérium központjához.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »