Nem pénzt kell adni az idegen betolakodónak, hanem golyót!

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az afrikai országok talpra állását nehezíti a kivándorlás növekedése. Bakondi György az M1-en szerdán azt mondta, az ENSZ-paktum és az EU migrációs politikája hibásan közelíti meg az afrikai országokban történő segítségnyújtást.

Nem azt kell ösztönözni, hogy minél több mobilis, több nyelven beszélő és szakképesítést szerző fiatal eljöjjön a kontinensről, hanem a tehetséges fiatalok képzése révén az ottani értelmiségi réteget kell megerősíteni – tette hozzá. Elmondta: a magyar kormány a többi között azzal segíti ezt, hogy több száz afrikai diák tanulhat itt magyar ösztöndíjjal. A Magyarországon megszerzett magas szintű tudást, tapasztalatot a fiatalok később a saját országukban, az értelmiségi réteg tagjaként hasznosíthatják.

Hírdetés

Ez elég nagy baj, lenne helye a ösztöndíjnak a magyarok körében is. Tanuljon a néger ott, hova születik. Elég legyen már végre az idegenek ajnározásából!

Ha szükséges, akár beruházásokkal, pénzügyi segítségnyújtással is támogatni kell a kibocsátó országokat lakosságmegtartó képességük erősítésében, így a gazdaság javulása révén csökkenhet azoknak a száma, akik a boldogulásukat csak külföldön tudják elképzelni – közölte Bakondi György.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »