Nem mentek el a meghívottak a bizottsági ülésre

Nem jelentek meg az Országgyűlés gazdasági bizottsága szerdai ülésén Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt miniszterelnökök, valamint Demszky Gábor, Budapest korábbi főpolgármestere, akiket a testület az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséről hallgatott volna meg.

Bánki Erik fideszes képviselő, a bizottság elnöke elmondta, Medgyessy Péter jelezte, hogy külföldön tartózkodik, de egy márciusi időpontban a bizottság rendelkezésére áll, Gyurcsány Ferenc és Demszky Gábor a sajtóban közölte, hogy nem mennek el a gazdasági bizottság ülésére, Bajnai Gordontól nem kaptak választ.

A bizottság elnöke közölte, hogy következő ülésükön folytatják a témát, a főváros irányításában akkor részt vevőket hallgatnák meg, köztük Horváth Csaba korábbi főpolgármester-helyettest és Gy.Németh Erzsébetet, a fővárosi közgyűlés volt szocialista frakcióvezetőjét.

D__AS20170215040

Üres székek mögött Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára és Szalóki Flórián, az NFM közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkára (b-j) beszélget az Országgyűlés gazdasági bizottsága ülésén 2017. február 15-én


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »