Nem létező mozgalmának gyűjt pénzt Jakab Péter

Adományokat, pénzbeli támogatásokat – a baloldali pártokhoz és politikusokhoz hasonlóan – azért a bruttó másfél millió forintot kereső Jakab Péter is elfogad. Saját honlapján például bárki utalhat Jakab személyes bankszámla számára, ehhez mindössze lakcímét kell megadni a közlemény rovatban. Jakab honlapján egyébként nyoma sincs annak, hányan, összesen mekkora összeggel támogatták az elmúlt három hónapban az augusztusban megalakult, bíróságon azonban még be nem jegyzett mozgalmat.

A Mandiner.hu a napokban meg is kereste Csonki Dávidot, aki a portál szerint a Jobbik bukott elnökének bizalmasának számít, hogy kiderüljön, miért nincs a mai napig bejegyezve a Nép Pártján Mozgalom, illetve, hogy miért Jakab Péter számlájára kérik a támogatásokat, mire költik a beérkező adományokat, továbbá készül-e valamiféle elszámolás annak érdekében, hogy mások is megismerhessék a működésüket?

Hírdetés

Választ a mozgalom sajtórészlegétől kaptak, mely szerint a szervezet bírósági bejegyzése folyamatban van, az ehhez szükséges dokumentumokat benyújtották.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »