Nem kegyelmezünk a popnak!

Nem kegyelmezünk a popnak!

Újra elfoglaljuk a belvárost! Csütörtök este folytatódik másik sorozatunk, a Titánok a Vittulában. Ezúttal a The Sophisters hozza el új, Talks című dalát. Utána pedig Titánok-bulika a srácok Dj-szettjével.

Nem lankadunk, csütörtök este újra birtokba vesszük a belvárost, egészen pontosan a Klub Vittulát, ahol folytatódik a márciusban indult sorozatunk. Ezúttal az először nálunk bemutatkozó The Sophisters ifjai rántják le a leplet legújabb dalukról. A Talks mellett, illetve utána pedig a Spicze Zsófi, Bordás Máté és Kovács Gergő alkotta trió elhozza kedvenc számait, és egész estés Dj-szettel szórakoztatják a nagyérdeműt, s teszik mindezt teljesen ingyen. Belépő ugyanis nem lesz!

S hogy mi várható a srácoktól? Azt egyelőre nem lőjük le, itt egy korábbi daluk, a Back In Town, amely tavaly indult az Év dala versenyünkben.

Külön izgi, hogy a The Sophisters is fellép majd a The Adolescens és a Watch Me társaságában az ugyancsak ingyenes Titánok az EFOTT-on koncertturnénk következő, május 4-i szerdai koncertjén 20 órától a Közgardenben.

Érdemes csatlakozni a Facebook-eseményünkhöz, ahol minden hasznos információt megosztunk, és ahol a közönség is beleszólhat, ki menjen zúzni a Velencei-tó partjára. Sőt, ott akár páros EFOTT-napijegyet és szuper Titánok-pólókat is lehet nyerni.

További érdekességekért érdemes követni a rovatunk Facebook-, Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »