Nem hatmillió? Két évtől hat évig büntetendő!

Igen, kedves olvasó, az abszurditásnak valahogy nincsenek határai. Az Appennini-félsziget is közéjük tartozik. Dante hazája is. „Bűncselekmény lett a holokauszt tagadása Olaszországban” – adja hírül Mazsihisz honlapja.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

„Két évtől hat évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható a holokausztot tagadó személy Olaszországban a parlamentben most elfogadott törvény értelmében. A büntetés részét képzi egy hatezer euróban (több mint 1,8 millió forint) meghatározott pénzbírság kifizetése is.”

Tegnap este fogadták el e büntetőtörvényt, amelynek során 237-en igennel, 5-en nemmel voksoltak, 102 képviselő pedig tartózkodott. Persze mindezt aligha kellene kommentálni. „Olaszország Európa puha alsó teste” – mondta egy politikusunk még 1944-ben. Ja, és Romániát is így értékelte.

Mindegy persze, hogyan hívták. A Tiberis partján nyugodtan csókolódzhatnak buzik, leszbikusok, transzvesztiták és egyebek. Hát persze, pláne, ha José Bergoglio ebben semmi kivetnivalót nem talál. Őt ez mind nem zavarja.

Itt tart ma Olaszország. Lehet, hogy néhai politikusunknak volt mégis igaza? Vagy már az efféle kérdés is két évtől hat évig büntetendő?


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »