Nem halljuk a zsidóügyekben oly hangos kórus nemzetközi felháborodását: vécének használták a betlehemi bölcsőt Füzesabonyban

Nem halljuk a zsidóügyekben oly hangos kórus nemzetközi felháborodását: vécének használták a betlehemi bölcsőt Füzesabonyban

A szégyenteljes dolgot, hogy vécének használta a ma még ismeretlen "ember" a bölcsőt, majd a pólyával helyettesítette WC-papírt, vasárnap reggel észlelték Füzesabonyban.

Készülünk a karácsonyra adventi, csendes áhítattal. Közösségben gyújtjuk meg a város adventi gyertyáit vasárnaponként a házasságkötő terem előtti téren, és egyre többen látogatnak ki erre az eseményre. Szombat éjszaka azonban egy hívatlan látogató meggyalázta a dísztérre állított Betlehemet. Belepiszkított – írja a FüzesHírek.

Hírdetés

Valóban meggyalázta valaki a város betlehemi jászolát – erősítette meg a Heol információját Nagy Csaba polgármester. A szégyenteljes dolgot, hogy vécének használta a ma még ismeretlen ember a bölcsőt, majd a pólyával helyettesítette WC-papírt, vasárnap reggel észlelték. A tettes szombaton éjszaka becsteleníthette meg az advent ünnepi díszét.

A városvezető azt mondta: szeretnék, ha bűnhődne, aki ezt tette, ezért ötvenezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az önkormányzat.

(Heol – FüzesHírek nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »