Nem engedték be a buliba, falból kitépett ereszcsatornával kopogtatott

Egy szegedi, zártkörű rendezvényre akart bejutni az a helybeli férfi, aki a falból kitépett ereszcsatornával verte a vendéglő ajtaját. S. Csaba ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság – írja a police.hu.

A 34 éves férfi Szegeden, a Széchenyi utcában levő vendéglőben italozott ismerőseivel 2016. február 13-án este. S. Csaba nem sokkal éjfél előtt a helyiség másik részében tartott zártkörű rendezvényre akart bemenni. Mivel meghívóval nem rendelkezett, az ott tartózkodó biztonsági őr az ittas férfit nem engedte be, ezért dulakodni kezdtek. A gyanúsított egy poharat dobott a kidobó felé, aki nem sérült meg.

A szegedi férfi ezután kiment az utcára és kitépett a falból egy darab ereszcsatornát, majd azzal verte a vendéglő ajtaját. Később egy közelben parkoló gépkocsi hátsó ablaktörlőjét is letörte, míg végül a rendőrök elfogták.

Az eljárás során a gyanúsított kihallgatásakor elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, az ügyet vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »