Nem elég a szerencsét várni: együtt lottózik a falu

Nem elég a szerencsét várni: együtt lottózik a falu

A győrújfalui falulottózók az eddigi kettes és hármas találataikból összejött pénzből az új orvosi rendelőjükbe összesen 2,4 millió forint értékben vásárolnak orvosi eszközöket. Hétvégén ismét támadják a kétmilliárd feletti ötös- és hatoslottó főnyereményét

Ezen a héten az ötöslottó várható nyereménye 2,3 milliárd, a hatoslottóé pedig 2,6 milliárd forint. Győrújfalun a település évek óta egymilliárdos nyeremény felett közösen lottózni kezd, így van ez most is hetek óta.

„Múlt héten a két játékra összesen 144 ezer 500 forint érkezett hozzám” – jelezte a szervező, Nagy Imre Attila. A résztvevők a kettesekből és hármasokból befolyó nyereményt bennhagyják, azt a falu valamilyen közcélra fordítja.

Hírdetés

A fel nem vett göngyölt nyereményalapunk jelenleg 43 ezer 857 forint, ebből pontos időt és hőmérsékletet mutató köztéri órát vásárolunk majd a Fő térre.”

A településvezető várja a helyi javaslatokat, hogy ez milyen legyen. Ami pedig a legnagyobb értéke ennek a játéknak: a korábbi közös játék során fel nem vett nyereményeikből az új orvosi rendelőjükbe 2,4 millió forint értékben fognak orvosi eszköz(öke)t vásárolni.

Emlékeztetőül: 2019-ben négy találata volt a győrújfaluiaknak, 2 millió 877 ezer 880 forintot nyertek, amit szétosztottak a játékba beszállók között.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »