"Nem bírta az apaság terhét", ezért megpróbálta megölni Ézsaiás nevű gyermekét egy drogos Weitzel Amerikában

Szándékosan karambolozott, és megpróbálta meggyilkolni saját gyermekét egy bedrogozott coloradói férfi. Rendőrségi kihallgatásán azt vallotta: nem bírta tovább az apaság terhét, nem érzi elég felnőttnek magát, ezért szándékosan kikapcsolta gyermeke biztonsági övét, majd 120 km/órás sebességgel direkt karambolozott. A kétéves gyerek túlélte a balesetet, de súlyos sérüléseket szenvedett.

Szándékosan karambolozott az a denveri férfi, aki saját fiával a kocsiban belehajtott egy másik autóba augusztus 21-én. A férfi már régóta próbálta meggyilkolni kétéves gyermekét – írja az Independent.

A 29 éves Nathan Weitzel rögtön bevallotta tettét a rendőrségen, de a gyilkossági kísérletet megpróbálta kisfia számlájára írni. Azt mondta, nem bírta tovább a felelősséget, melyet a gyermek felnevelése jelentett, ezért megpróbálta kioltani az életét.

Emberölési kísérlettel, gyermekbántalmazással, testi sértéssel, kábítószer birtoklásával és közúti baleset okozásával vádolják.

Kisfia, Isaiah már lábadozik, a baleset során agyrázkódást szenvedett, eltörte a lábát, felhasadt a feje, amit öt ötléssel kellett összevarrni. Nyakmerevítőt kell hordania, deréktól lefelé pedig begipszelték – ezt csak 2 hónap után fogják róla leszedni.

Apja augusztus 21-én, vasárnap reggel ment el fiával együtt egy denveri külvárosi parkba. Míg a gyermek játszott, ő azon morfondírozott, hogyan tudná megölni. Miután kisétáltak a parkból, a férfi végigpásztázta a környéket, egy olyan helyet keresett, ahol ” jó karambolozni”. Délelőtt 11-kor már végrehajtotta ördögi tervét, fiát szándékosan nem rakta bele a gyerekülésbe.

“Apának lenni óriási felelősség, nem hiszem, hogy fel tudnák nevelni egy gyermeket” – mondogatta a rendőrségen, ahol bevallotta, hogy aznap reggel kokaint is fogyasztott.

(Independent – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »