Négyéves kitiltást fog kapni egy Veszprém-drukker

Az MVM Veszprém feljelentést tett egy szurkolóval szemben sportrendezvény megzavarása miatt. A szurkoló a mérkőzés utolsó percében meglökte az egyik játékvezetőt, aki elesett.

A klub a hivatalos oldalán jelentetett egy közleményt, amelyet tartalmi változtatás nélkül közlünk.

„Közlemény

Tájékoztatjuk a szurkolókat és a közvéleményt, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. a videofelvételek alapján az egyik szurkolóval szemben eljárást és kitiltást kezdeményezett az április 30-ai MVM Veszprém – Vardar mérkőzés utolsó percében történt sajnálatos incidens miatt.

Amint a rendőrség és a mérkőzés szervezője által vezetett eljárások véget érnek, az elkövető ellen a jogszabályban meghatározott maximális, négyéves kitiltás fog érvénybe lépni minden hazai, általunk szervezett sportrendezvényről.

Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte sajnálatunkat a történtek miatt, és bízunk benne, hogy egy ember elfogadhatatlan cselekedte nem fog rossz fényt vetni az Európa-szerte minden sportbarát által elismert veszprémi szurkolótáborra.

A klub a jövőben is ugyanilyen szigorral fog fellépni a hasonló esetek kapcsán. Reméljük, hogy hasonló esemény soha többé nem fordul elő a mérkőzéseinken.”

Az EHFTV felvételén 1:38-nál, a mérkőzésen 59:50-nél látható a jelenet.

S zombaton a Veszprém bejutott a kölni Final Fourba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »