Négy szlovák kábelt akart lopni Komáromban

Négy szlovák kábelt akart lopni Komáromban

A rendőrök munkahelyi szarkákkal szemben intézkedtek, két ügyben. Befejezték az eljárást négy szlovák férfival szemben, akik egy komáromi cég területéről kábeleket próbáltak meg ellopni. Győrben most bukott le egy tolvaj.

A rendőrségre még január 6-án délután érkezett a bejelentés arról, hogy egy komáromi cég építési területén négy férfit lopáson értek tetten. A kiérkező járőröknek a gyár képviselői elmondták, hogy körülbelül 70 méter hosszú kábel darabokat vittek ki a telepről, és azokat egy autóba pakolták, amikor észrevették őket. Az egyenruhások a járműben megtalálták a kábeleket, amelyek értéke több, mint 1.600.000 forint volt. A 25, 26, 29 és 37 éves szlovák állampolgárokat az egyenruhások előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.  A rendőrség az ügyben az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek. 

Hírdetés

Győrben szerdán hajnali 5 óra 55 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy győri fémhulladékkal kereskedő cégnél az egyik sofőr vashulladékot rejtett az általa használt teherautóba, amit ki akart lopni. A kiérkező rendőrök a járművön megtalálták a felpakolt hulladékot, a sofőr a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 39 éves férfit az egyenruhások elfogták, majd kihallgatták.  


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »