NB I – Pontokat vesztett Pakson a Vidi

A Paks hazai pályán döntetlent játszott szombaton a címvédő Vidivel a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Paksi FC-MOL Vidi FC 2-2 (2-1)

Paks, v: Vad II
gólszerzők: Hahn (22.), Könyves (43.), Kecskés (86.), illetve Stopira (35.), Scepovic (56.)
sárga lap: Lenzsér (39.), Könyves (84.), illetve Vinícius (7.), Hadzic (9.), Huszti (24.)
    
Paks: Nagy G.- Kővári, Lenzsér, Gévay, Fejes – Zsidai – Könyves, Kecskés (Egerszegi, 89.), Papp, Remili (Kesztyűs, 80.) – Hahn (Nagy R., 92.)

Hírdetés

Vidi FC: Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Stopira – Kovács, Hadzic (Futács, 82.), Pátkai (Nikolov, 63.), Huszti – Hodzic (Milanov, 73.), Scepovic

Élénk iramban kezdődött a mérkőzés. Az első húsz percben inkább a hazaiak voltak kezdeményezőek, és amikor eljutottak a vendégek kapujáig, nyomás alá tudták helyezni, nem egyszer előfordult, hogy egymás után több lövést eresztettek meg. A vezetést is egy ilyen támadás során szerezték meg. A Vidi szöglet után fejesből egyenlített, a pontrúgásokon kívül ebben a szakaszban nem is volt esélye gólt szerezni. A hazaiak egy szép akcióval a szünet előtt megint eredményesek voltak, így megérdemelten vezettek az első negyvenöt perc után.

A szünet után rövid ideig még a Paks futballozott kreatívabban, kombinatívabban, a Vidi azonban egy védelmi hibát kihasználva egyenlített, majd fokozatosan fölénybe került. Több helyzetet is kialakított, de nem tudott újabb gólt szerezni.

Az első félidőben a Paks, a másodikban a Vidi játszott jobban, mindkét csapatnak akadt több gólszerzési lehetősége, így bármelyik nyerhetett volna.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »